دیدار ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با ریاست شرکت دخانیات شهرستان سقز

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

یاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به منظور تبریک انتصاب آقای فرشاد فغفوری، ریاست اداره دخانیات شهرستان سقز به دیدار ایشان رفتند. در این دیدار آقای دکتر کیوان شافعی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن آرزوی توفیقات روزافزون برای آقای فغفوری و همکاران ایشان ابراز داشتند،؛  وجود شرکت دخانیات در شهرستان سقز زمینه ساز فعالیت ها و فرصت های شغلی متعددی در این شهرستان بوده و با حضور آقای فغفوری این امر بیش از پیش محقق خواهد شد.

دکتر شافعی در ادامه اضافه نمودند؛ رسیدن به اهداف و ارتقا جایگاه واحد سقز، نیازمند تعامل هر چه بیشتر ارگان های سطح شهرستان با دانشگاه می باشد و با توجه به حضور مهندس فغفوری در پست ریاست این شرکت، اقدامات اولیه برای انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این ارگان و دانشگاه انجام گرفته و در آینده نزدیک عملی خواهد شد.

ایشان افزودند؛ با توجه به برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت در واحد سقز ، می تواند فرصت دانش افزایی و بازآموزی را برای کارکنان شرکت دخانیات فراهم نماید.

سپس آقای مهندس فغفوری ریاست شرکت دخانیات شهرستان سقز ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه چگونگی فرایند تولید سیگارت در این شرکت، ابراز داشتند؛ با توجه به اهمیت تخصص و حضور نیروی انسانی متعهد وجوان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی، نیاز به توسعه و گسترش رشته اقتصادکشاورزی در این واحد دانشگاهی ضروری می باشد.

آقای فغفوری اعلام نمودند؛ کارکنان شرکت دخانیات شهرستان سقز برای ارتقاء سطح کیفی و علمی خود نیازمند دوره های آموزش در دوره های کوتاه مدت دانشگاهی می باشند و از این امر استقبال می نمایند.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان