حضور اعضای هیات رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در مراسم معنوی ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت یاد و خاطره قیام خونین 15 خرداد

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

اعضای هیات رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در مراسم معنوی ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت یاد و خاطره قیام خونین 15 خرداد شرکت نمودند.در این مراسم ابتدا حاج ماموستا حسینی امام جمعه شهرستان سقز بیان داشتند؛ نام امام با نام انقلاب ایران اسلامی و مردم عجین شده است حضرت امام خمینی(ره) در برابر ظلم و طاغوت ستم شاهی ایستاد و مبارزه کرد و ایشان، موسی زمانه خویش بود.

ایشان در ادامه فرمودند: بزرگداشت یاد امام، یادآور تلاش مجاهدانه عالم وارسته ای است که برای رضای پرودگار و سرافرازی ملت و کشور،  تلاش کرد.

سپس مهندس علی اکبر ورمقانی معاون استانداری و فرماندار ویژه شهرستان سقزگفتند؛ به فرمایش مقام معظم رهبری(ره): این انقلاب بی نام خمینی(ره) در هیچ جهان شناخته شده نیست وتشییع جنازه حضرت امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، بی سابقه ترین تشییع جنازه تاریخ بود.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان