برگزاری یادواره شهداء و آیین تجلیل از گروه های جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1396/07/16

مراسم یادواره شهداء و آیین تجلیل از گروه های جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
دراین مراسم معنوی ابتدا آقای پیمان یاریان مسئول بسیج اساتید و دانشجویی شهرستان سقز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم به ارائه گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده توسط گروههای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سقز پرداختند.
ایشان اعلام نمودند؛ در مجموع 248 نفر در اردوهای جهادی امسال شرکت نموده و عمده فعالیت این گروه ها در سه حوزه عمرانی، فرهنگی و سلامت بوده است. در حوزه عمرانی ساخت مدرسه برای یک روستا، تجهیز و نوسازی چندین مدرسه در روستاهای دیگر، در زمینه فرهنگی آموزش قرآن، ادبیات، کاردستی و صنایع دستی و در عرصه سلامت ویزیت رایگان بیماران، تجویز دارو توسط پزشکان مختصص و تست سلامت جسمانی، از عمده ترین فعالیت های انجام شده این گروه های جهادی بوده است.
در ادامه آقای دکترعلی محمد پناه مسئول بسیج ناحیه کردستان سخنان خود را با درود بر روح پر فتوح امام راحل(ره)، آرزوی طول عمر همراه با سلامت برای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن هشت سال جنگ تحمیلی و شهدای حرم آغاز نمودند و ابراز داشتند؛ فعالیت های گروهای جهادی مصداق بارزی از دفاع مقدس است و عمومیت یافتن این فعالیت ها در حوزه های مختلف با هدف محرومیت زدایی و آشنایی نزدیک با آلام مردم مناطق محروم، ایجاد پیوند ناگستتنی مردم و نظام را به همراه دارد.
ایشان با اشاره به وجود جوانان مومن و متعهد در دانشگاه ها، ابراز داشتند؛ ساختار و ریشه های جهاد و اردوهای جهادی از چنین جوانانی قدرت می گیردو این ثمره وجود تشکل پرافتخاری به نام بسیج دانشجویی است که در زیر پرچم ولایت در حال خدمت گزاری به آحاد مردم جامعه است.
در پایان این مراسم از دانشجویان و شرکت کنندگان در اردوهای جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سقز تقدیر به عمل آمد.