حضوراعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سقز، معاون سیاسی فرماندار، معاونت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ریاست و معاون بنیادشهیدشهرستان سقزبمناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس درمراسم غبار روبی مزار شهدا 1396/07/04

اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سقز به همراه معاون سیاسی فرماندار، معاونت فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان سقز، ریاست و معاونت بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین مسئول بسیج اساتید و دانشجویی شهرستان سقز بمناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و ماه مبارک محرم درمراسم غبار روبی مزار شهدای این شهرستان حضور یافتند.

در این مراسم آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی سقز ضمن عرض تسلیت ماه محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی، ابراز داشتند؛ تقارن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) با هفته دفاع مقدس رویدادی مبارک می باشد.

ایشان افزودند؛  امنیت امروز ایران اسلامی مدیون خون شهدای انقلاب و ایثارگران دفاع مقدس می باشد. این مراسم با قرائت قرآن و فاتحه خوانی و عطر افشانی مزار شهیدان خاتمه یافت.