مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید. 1400/09/26

در این مراسم ابتدا دکتر محمد وارعی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن خیرمقدم به تمامی حضار و مهمانان و گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران شهرستان سقز و تاکید بر اینکه اهمیت دادن به پژوهش نباید مختص به هفته پژوهش باشد و دانشگاه‌ها و مراکز علمی بایستی مستمر به مسئله پژوهش توجه داشته باشند، ابراز داشت: علت نامگذاری هفته پژوهش نهادینه کردن پژوهش در سطح جامعه، شناسایی توانمندی های پژوهشی و فناوری مراکز تحقیقاتی و همچنین تجلیل و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر و ارائه جدیدترین دستاوردها در نمایشگاه‌های فن بازار جهت ایجاد ارتباط با صنعت و تولید است.

دکتر محمد وارعی تصریح کرد: مسئولین در دستگاه‌های دولتی بایستی در زمینه تبدیل دانشگاه های شهرستان به دانشگاه هایی از نسل سوم و چهارم همکاری و مساعدت لازم را با این دانشگاه‌ها اعمال و پیشنهاد کردند؛ این نهادها با کمک به مراکز رشد واحدهای فناور، از طریق در اختیار گذاشتن کارگاه، آزمایشگاه، جذب سرمایه گذار، اختصاص تسهیلات به صاحبان ایده های دانش بنیان و ... و همچنین برمشورت دستگاه های دولتی برای هزینه کرد بودجه پژوهشی خود با دانشگاه ها و مراکز علمی تاکید کردند.

ایشان تاکید کرد: جهت حل مسائل و مشکلات شهرستان، مسئولین دولتی، مسائل و مشکلات را به دانشگاه ارجاع تا در قالب پایان نامه های دانشجویی توسط اساتید تعریف گردد و به صورت علمی برای حل آن ارائه راهکار شود.

در ادامه آقای کامیل کریمیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سقز بیان داشت: پژوهش و دانایی، مبنای توسعه و استمرار توسعه پایدار است و ضروری است که دانشگاه ها و پژوهشگران، بیشتر از گذشته به سمت پژوهش های مساله محور برای رفع مسایل شهرستان حرکت کنند.

وی افزود: تربیت ذهن پژوهش محور در آموزش و پرورش و مراکز علمی باید از اولویت های شهرستان باشد و فرهنگ پژوهش محور بر آنها، احاطه داشته باشد و دستگاه های اجرایی از ظرفیت نهادهای علمی برای رفع مشکلات مساله محور، استفاده کنند.

سپس آقای دکتر حسن حسن زاده معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن ارائه گزارش اجمالی از فعالیت های پژوهشی این واحد دانشگاهی در سال 1400   به موارد ذیل از جمله فعالیت های پژوهشی این دانشگاه در سال جاری اشاره کرد:
  پذیرفته شدن پایان نامه خانم فرزانه دانشیار دانشجوی مقطع ارشد گروه تربیت بدنی این واحد دانشگاهی در جشنواره فرهیختگان به عنوان پایان نامه برتر

انتشار 14 مقاله ISI
6 مقاله  ISC
  • 7 مقاله علمی پژوهشی  توسط اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی در سال جاری
  • چاپ 2  عنوان کتاب توسط  آقایان دکترآزاد فلاحی و دکتر کاوه نیک منش از اعضای هیات علمی واحد سقز در سال جاری
  دکتر حسن زاده در ادامه افزود: این واحد دانشگاهی با تمام پتانسل های موجود و با هدف توسعه شهرستان، استان و کشور،  سعی در ارتقاء سطح پژوهشی و تولید فناوری دارد و ...

در حاشیه این مراسم نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی این واحد دانشگاهی برگزار گردید که با استقبال پژوهشگران حاضر روبرو شد.

در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه ها و ادارات شهرستان سقز تجلیل به عمل آمد.