افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سقز در مسابقات بین‌المللی تکواندو 1400/07/28

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در سی‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی تکواندو جام فجر افتخار آفرید.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سقز، اوین پاداشی دانشجوی رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مربیگری مهری شعبانی در سی‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی تکواندو جام فجر سطح جهانی در وزن ۵۳ کیلوگرم توانست با شکست رقیبان به مدال برنز دست یابد.

این مسابقات در گروه زنان با حضور ۹۸ تکواندوکار از ۶ کشور ایران، اردن، افغانستان، پاکستان، روسیه، و هند در هتل «پارسیان استقلال» تهران برگزار شد.

مهری شعبانی مربی نامدار تکواندوی کشور نیز از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز بوده و در مسابقات گوناگون ملی و بین‌المللی توانسته در قالب تیم دانشجویان و تیم ملی، عناوین و افتخارات زیادی برای کشورمان کسب کند