نشست کرسی‌ آزاداندیشی دانشجویی با موضوع عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد. 1400/04/19

کرسی‌ آزاداندیشی دانشجویی با موضوع عفاف و حجاب با حضور اساتید، دانشجویان دانشگاه های شهرستان سقز، مسئول بسیج دانشجویی و اساتید این شهرستان، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
در این نشست رییس دانشگاه آزاد سلامی واحد سقز ضمن تبریک سالروز ازدواج  امام علی (ع) و حضرت فاطمه(س) بنت نبی و هفته حجاب و عفاف و با تاکید بر اینکه جامعه دیندار اسلامی باید نسبت به تقویت معارف و ارزش‌های اسلامی به ویژه حجاب و تقوا حساس باشد، بیان کرد: رعایت حجاب وظیفه ذاتی، دینی و شرعی زنان و مردان در جامعه است.

ایشان در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه اجتماع در شرایط و مکان های متفاوت نیازمند رعایت شئون خاص خود است، این واحد دانشگاهی در همین راستا اقدام به  نصب بنر نموده که نشان از توجه ویژه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی،   به اهمیت این موضوع دارد.

سپس آقای محمد امین روشنی استاد دروس معارف اسلامی این واحد دانشگاهی تصریح کرد: از دیدگاه برخی فقها حجاب یکی از احکام اسلامی است و اصطلاحاً عبارت است از پوشاندن ضروری مو و سایر اعضای بدن به جز صورت و دو دست توسط زنان مسلمان  در برابر مردانی که طبق شریعت اسلامی نامحرم شمرده می‌شوند.

در این کرسی آزاداندیشی، دانشجویان موافق و مخالف به ارائه نظرات و سئوالات خود پرداختند که لزوم رعایت حجاب از سوی مردان و بانوان در جامعه، آزادی در انتخاب حجاب، تبعیض در پوشش مردان و زنان و غیره را مطرح کردند.