برگزاری نشست هم اندیشی نماینده ولی فقیه در استان کردستان با جوانان و فعالان فرهنگی شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1400/04/14

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سقز، نشست هم‌اندیشی حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با جوانان و فعالان فرهنگی شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.

در این نشست بر اساس برنامه زمانبندی شده نماینده جوانان و فعالان فرهنگی شهرستان از جمله قشر دانشگاهی، هلال‌احمر، بسیج‌دانشجویی و اساتید، ورزش و جوانان، کانون‌های فرهنگی، کمیته امداد و... به بیان مسائل مورد نظر و مشکلات پیش‌رو پرداختند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان هم اظهار کرد: حضور در چنین جمعی نشان از اهمیت و تأثیر تشریک‌مساعی و هم‌اندیشی جوانان و مسئولان دارد و بسیار قابل‌تأمل است که مسائل و مشکلات جامعه از قبیل بیکاری، اقتصاد، ازدواج، تحصیلات و ... به عنوان مهم‌ترین دغدغه این قشر و مطالبه برحق آنان است.

پورذهبی تأکید کرد: کسی که در زمینه فرهنگی فعالیت دارد، باید به استقلال فکری، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی برسد و در این راه تعهد و انقلابی بودن را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهد.

وی در راستای پیگیری و رفع مسائل مطرح شده بیان کرد: توجه وافر به دانشجویان و دانشگاهیان و حمایت از کارآفرینان، تقویت نهاد خیریه، حمایت از ورزشکاران از اولویت‌های برنامه زیر نظر این نهاد بوده و حاضر است نماینده هر قشری با حضور در استان، مطالبات مدنظر را از مسئولان ذی‌ربط خواستار باشد و در این راه کمک می‌کند.