تریبون آزاد با موضوعات «از رئیس‌جمهور آینده چه انتظاراتی دارید» و «اگر من رئیس‌جمهور بودم» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد. 1400/03/24

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سقز، تریبون آزاد با موضوع «از رئیس‌جمهور آینده چه انتظاراتی دارید» و «اگر من رئیس‌جمهور بودم» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با حضور دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم دانشجویان به عنوان قشر صاحب‌نظر جامعه و نماینده بسیاری از اقشار مردم به بیان دیدگاه‌ها و انتظارات خود درباره رئیس‌جمهور آینده کشور پرداختند.

با توجه به نظر شرکت‌کنندگان در این مراسم، اقتصاد، اشتغال جوانان، مناسبات سیاسی جهانی و معیشت مردم مهم‌ترین دغدغه مردم و رفع مشکلات موارد یادشده مهم‌ترین خواسته و انتظاری است که از رئیس‌جمهور آینده مطالبه می‌شود.