وبیناری با عنوان «نقش حضور حداکثری مردم در انتخابات بر قدرت ایران در منطقه و جهان» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد. 1400/02/15

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، حجت‌الاسلام حجت‌الله اکرادلو در وبیناری با عنوان «نقش حضور حداکثری مردم در انتخابات بر قدرت ایران در منطقه و جهان» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد، اظهار کرد: مشارکت حداکثری همراه با انتخاب درست و آگاهانه در انتخابات ۱۴۰۰ و هر انتخاباتی دیگر می‌تواند کارآمدی دولت را تضمین کند و نقش حضور مردم در انتخابات در آینده سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... کشور تأثیر بسزایی دارد.

وی ایدئولوژی اسلامی، ساختار مردم‌سالاری دینی، و کارگزاران و مسئولان اجرایی کشور را سه ضلع کارآمدی دولت دانست و افزود: با جوان‌گرایی و انتخاب هوشیارانه افراد انقلابی، می‌توان ضلع سوم را تقویت کرد.