نشست آسیب شناسی چهارشنبه آخر سال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد 1399/12/27

جلسه آسیب شناسی چهارشنبه آخر سال با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سقز، فرماندهی و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی ، بسیج اساتید ودانشجویی شهرستان سقز و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست آقای دکتر محمد وارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقزضمن خیرمقدم به حاضران در جلسه، آسیب شناسی چهارشنبه آخر سال را یکی از ضروری ترین مسائل در هر سال عنوان کرد و ابراز داشت: متاسفانه علی رغم هشدارهایی که به خانواده ها داده می شود، هر سال شاهد وقوع حوادث ناگوار و دلخراش هستیم که بسیاری از خانواده ها را داغدار کرده است.
دکتر وارعی نظام تعلیم و تربیت، خانواده و رسانه را به عنوان سه رکن اساسی در آموزش درست مراقبت و پیشگیری از آسیب های چهارشنبه سوری و ایام نوروز دانست و تصریح کرد: دانشگاه در این راستا مسابقه‌ای با عنوان ساخت کلیپ در خصوص آسیب های این ایام؛ برای دانش آموزان مدرسه سما برگزار و با پخش تیزرهای هشدار دهنده در شبکه های اجتماعی سعی در اطلاع رسانی جامع در این خصوص کرده است، همچنین تعدادی از پایان نامه های دانشجویی را در سال آینده به آسیب شناسی حوادث پایان سال اختصاص دهد و دستاوردها و پیشنهادات آنرا با به نیروی انتظامی و حوزه های مربوطه ارجاع نماید.

سپس سرهنگ بهروز جلیلیان فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سقز با  تبریک فرا رسیدن پیشاپیش عیدت مبارک نوروز؛ بیان داشت مناسبت هایی همچون چهارشنبه سوری ، نوروز و روز طبیعت روزهایی مبارکی هستند که هر ساله ما آن را تجربه می‌کنیم اما گاهی با عدم رعایت نکات ایمنی، مشکلاتی برای خانواده ها به وجود می آید.
ایشان تاکید کرد: جوانان در این مقوله باید هوشیارتر باشند و دانشگاه نیز می‌تواند با برگزاری دوره‌های یک روزه و کلاس‌های آموزشی، همچنین ارائه مقالات در خصوص آسیب‌های اجتماعی کمک شایانی به بهبود اوضاع داشته باشد.

سرهنگ جلیلیان در ادامه افزود: نیروی انتظامی تمایل زیادی به استفاده از پتانسیل های علمی دانشگاه دارد و در هر زمینه‌ای حاضر به تعامل  و ارتباط با دانشگاه است
وی گفت: نیروی انتظامی در راستای پیشگیری و هشدار در جامعه حضور دارد و تمام توان خود را برای کم کردن و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مراسم های مربوط به نوروز و چهارشنبه سوری اعمال خواهد کند.
در ادامه این نشست هر یک از حاضران پیشنهادهای خود را در این خصوص مطرح کردند.