روز شهداء در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با کاشت نهال مزین به نام شهدا گرامی داشته شد 1399/12/20

روز شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با کاشت نهال مزین به نام شهدا گرامی داشته شد و ۳ هزار مترمربع از زمین‌های محوطه این دانشگاه توسط دانشجویان رشته گیاهان دارویی و معطر، زیر کشت درختچه سماق و نسترن وحشی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، در راستای بزرگداشت شهدا، روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از مسئولان، کارکنان و دانشجویان این واحد و همچنین خانواده شهدای گرانقدر، شهید سیدصدیق حسینی، شهید کامل امیرخانی و شهید عبدالله فتاحیان، سه اصله  نهال به یاد و نام این شهیدان بزرگوار در محوطه این واحد دانشگاهی نامگذاری شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در این مراسم با گرامیداشت سالروز راه‌اندازی بنیاد شهید و روز بزرگداشت شهدا و فرارسیدن هفته منابع طبیعی و آبخیزداری اظهار کرد: تکریم خانواده معظم شهدا و زنده نگه‌داشتن راه افتخارآمیز آنان می‌تواند روحیه مقاومت، ایثار و حماسه را در جامعه تقویت کند.

محمد وارعی افزود: امسال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز سه اصله نهال با پلاک مزین‌شده به نام شهدای گرانقدر شهرستان سقز که فرزندان آنان در دانشگاه تحصیل می‌کنند، نامگذاری می‌شود و امید است این امر خجسته، مایه خیر و برکت برای دانشگاه باشد.

در این مراسم یک قطعه از زمین‌های محوطه دانشگاه به مساحت ۳ هزار مترمربع توسط دانشجویان رشته گیاهان دارویی و معطر این دانشگاه، زیر کشت درختچه سماق و نسترن وحشی قرار گرفت.
به گزارش آنا، در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از خانواده معزز شهدا تجلیل شد.