به‌مناسبت هفته منابع طبیعی؛ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سقز ۱۲۰ اصله نهال غرس کردند 1399/12/20

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، مراسم نهالکاری به‌مناسبت هفته منابع طبیعی به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، بسیج دانشجویی و استادان دانشگاه و اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سقز در حاشیه شهرستان برگزار شد.

این مراسم هرسال به همت و پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و مشارکت ارگان‌های سطح شهرستان با هدف گسترش حمایت از حفظ محیط زیست انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در این مراسم با تبریک هفته منابع طبیعی اظهار کرد: امسال تعداد ۱۲۰ اصله نهال توسط دانشجویان این دانشگاه با پلاک به‌نام خود دانشجویان غرس شد و برای جلوگیری از نابودی منابع طبیعی، این نهال‌کاری در حاشیه شهر انجام شد تا هم به کاهش آلودگی هوا کمک کند و هم بتواند تبدیل به تفرجگاهی برای مردم شود.

محمد وارعی با تأکید بر اینکه با نصب پلاک دانشجویان بر نهال‌های کاشته‌شده، حس تعلق آن در دانشجو ایجاد می‌شود، عنوان کرد: کاشت نهال امری مهم و مبارک است؛ اما حفظ و نگهداری از آن تا زمانی درختی کامل شود، موضوع خطیری است که همگان باید به آن توجه وافر داشته باشند و حس تعلق خاطر می‌تواند انگیزه مواظبت و نگهداری از درختان و محیط زیست را همگانی کند.