برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1399/10/06

مراسم تکریم آقای دکتر وفا مرسلی و معارفه آقای دکتر حسن حسن زاده در پست معاونت علمی و تمدید حکم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

در این مراسم که با رعایت پروتکل های بهداشتی و با حضور اعضای هیئت رئیسه و تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار گردید، ابتدا دکتر محمد وارعی، ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضران و گرامیداشت روز بصیرت و همچنین تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و با تاکید بر اینکه فعالیت‌های علمی و پژوهشی یکی از ضروری‌ترین رسالت‌های یک عضو هیات علمی هر دانشگاهی است، بیان داشت: آقای دکتر وفا مرسلی در دوره چهار ساله تصدی معاونت علمی واحد با تلاش مضاعف و اقدامات موثری در راستای ارتقای سطح آموزشی، پژوهشی و علمی دانشگاه انجام دادند. با توجه به شرایط و با هدف استفاده از پتانسیل های موجود دیگر در واحد ایشان این پست را به همکاری دیگری واگذار می کند که ایشان نیز دارای توانمندی های ویژه ای هستند.

در پایان این جلسه ضمن اهداء حکم تصدی معاونت علمی به آقای دکتر حسن زاده، تمدید حکم معاونت فرهنگی دانشجویی آقای دکتر حامد احمدی تقدیم ایشان گردید و به مدت معین بر اساس حکم صادره در این پست ابقاء شدند.