مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام و چهلمین روز شهادت دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری‌زاده در محوطه باز دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد. 1399/10/13

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، مراسم یکمین سالگرد شهادت سردار سرافرازسپاه اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و چهلمین روز شهادت دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری‌زاده با حضور دانشگاهیان شهرستان سقز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محوطه باز دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم و قرائت فاتحه و ادای احترام به تمام شهیدان جان برکف ایران اسلامی، به‌ویژه شهدای مدافع حرم و هسته‌ای، بیانیه بسیج دانشجویی در محکومیت ترور سردار سلیمانی و محسن فخری‌زاده توسط نماینده بسیج دانشجویی شهرستان قرائت و پرچم آمریکا به آتش کشیده شد.

در این رستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز بیانیه ای صادر کرده که متن آن به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ  آل عمران 169
سردار سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی اسوه بارز از شجاعت و مجاهدت و ولایت مداری بود وشهادت ایشان انقلابی بود که ستون های نهضت مقاومت وایستادگی را مستحکم تر کرد و بصیرتی جهانی نسبت به نیت شوم آمریکا و حضور آن در خاورمیانه ایجاد کرد.
  شهادت سرباز ولایت و امت اسلامی سردار سپهبد پاسدارحاج قاسم سلیمانی فرمانده فداکار، بی نظیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از عمری مجاهدت، فداکاری و نقش آفرینی‌های ماندگار و پر افتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و دین و سرافرازی ایران عزیز، نمونه بارز جان آفرینی در راه مبارزه حق علیه باطل بود.
شهید سلیمانی، اسم رمز برانگیختگی بسیج مقاومت در دنیای اسلام، قهرمان ملّت ایران و قهرمان امّت اسلامی و قهرمانِ شکست استکبار و نظام سلطه است و همین سرآغاز پایه گذاری مکتب اوست، مکتبی که گفتگو، تحمل و تعامل با دوستان و قوت و قدرت و صلابت و کیاست با دشمنان پایه های آن بود.
ایشان برای عزت واقتدار این مرز وبوم با استکبار و تروریست جهانی مبارزه نمود و در سال های اخیر با ظهور دست نشانده های صهیونیست و آمریکای جنایتکار(داعش)، او الگو و قهرمان مبارزه با تروریسم بود وامنیت را به مردم منطقه هدیه نمود.
اعضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، ضمن ادای احترام به روح بلند و ملکوتی تمام شهداء جان برکف ایران اسلامی، سالگرد شهادت سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، ملت شریف ایران و تمامی مظلومان و آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می کند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز