دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مناسیبت فرا رسیدن روز بصیرت(9 دیماه) بیانیه صادر کرد. 1399/10/09

"بسم الله الرحمن الرحیم"
"مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد."
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
"یوم الله 9 دی ماه" سرآغاز فصلی نوین در پیوند مستحکم امت اسلامی با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) و تجلی گاه بیعت با مقام عظمای ولایت و رهبری امام خامنه‌ای(مدظله العالی) و صحنه‌ای شکوهمند و آموزنده از مقاومت و ایستادگی مقتدرانه ملت بزرگ  ایران اسلامی برای غلبه بر توطئه ‌ها و طراحی ‌های شوم جبهه دشمن و چالش‌ها و بحران‌های فراروی مسیر بالندگی و پیش روندگی میهن اسلامی به شمار می رود.
نهم دی ماه سال 88 به عنوان برگ زرینی در تاریخ پر از حماسه کشور ایران، پیام اقتدار ملت را به جهانیان فریاد زد و مردم با حضور باشکوه خودجوش و یکپارچه در راهپیمایی آن روز عظیم نشان داد که توطئه ها و نقشه های استکبار جهانی، نخواهند توانست حرکت آنها را در ادامه راه شهدا و امام شهیدان لحظه ای کند و یا متوقف کند.
اعضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و تقدیر و تشکر از ملت شریف و مومن ایران به خاطر مجاهدت‌ها و بصیرت بی‌نظیر ایشان در دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی، بار دیگر با آرمان‌های الهی امام راحل عظیم الشأن (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تجدید میثاق کرده و اعلام می‌دارد تمام توان خود را برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمان های نظام و انقلاب به کار خواهند بست و در راه تحقق این اهداف هیچگاه دریغ نخواهند کرد.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز