پیام دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در پی اهانت به پیامبر اسلام (ص) 1399/08/18

باسمه تعالی

اهانت دوباره نشریه "شارلی ابدو" فرانسه به ساحت مقدس فخر عالم پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (ص) و متعاقباً حمایت رئیس‌جمهور بی‌خرد فرانسه دل وجدان‌های بیدار و انسان¬های آزاده را جریحه‌دار و پرخون کرد. اهانت به پیامبر اعظم (ص) این عصاره اخلاق، خوبی‌ها و فضایل، اهانت به همه ارزش¬های انسانی و اخلاقی و همه انبیاء عظام (ع) و انسانهای پاک است. این اهانت بیانگر تناقض بزرگ در غرب به ویژه پرچمدار به اصطلاح آزادی بیان در اروپا که برای سرپوش گذاردن به ناکامی-های خود در عرصه جلوگیری از توسعه اسلام و گرایش شهروندان غربی به دین مبین اسلام و آموزه‌های پیامبر اعظم(ص) صورت می¬پذیرد. چنین رفتارهایی که به بهانه آزادی بیان انجام می‌شود خود بزرگترین ظلم به آزادی بیان است.
نام مبارک محمد (ص) و دینش امروز در دنیا جذاب‌ترین و پرآوازه‌ترین نام‌ بوده و هر روز بر میزان ارادتمندان و علاقمندان حضرتش افزوده می‌شود. چنین اهانت‌هایی بر خلاف باور منتشرکنندگان آن، موجبات بیداری و وحدت بیشتر جوامع انسانی و اسلامی شده و چیزی از ارزشهای سراج منیر نمی‌تواند بکاهد.
اعضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز همگام با خیل عظیم غیرتمندان دین مدار در جوامع بشری به ویژه جهان اسلام اهانت نشریه "شارلی ابدو" و سران کشور فرانسه به ساحت قدسی پیام‌آور صلح، رحمت و اخلاق را محکوم نموده و از خداوند متعال برای همگان توفیق فهم صحیح سلوک اجتماعی، سیاسی و اخلاقی پیامبر اعظم (ص) و حرکت در مسیر نورانی آن حضرت را مسالت دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز