بیانیه 13 آبان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1399/08/12

باسمه تعالی
13 آبان، یادآور یکی از درخشان‌ترین صفحات تاریخ حماسی جوانان مسلمان ایران در مبارزه با استکبار جهانی و ایادی آن است. این روز که بر پیشانی آن سه رخداد ماندگار و درس آموز تاریخی برای همه نسل‌های ایران زمین نقش بسته است، نشان می‌دهد دست خیانت بار، خباثت آلود و جنایت پیشه آمریکا در ماجرا‌های تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه در ۱۳ آبان سال ۴۳، کشتار وحشیانه دانش آموزان انقلابی در ۱۳ آبان ۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکادر ۱۳ آبان ۵۸؛ بیانگر راهبرد و نقشه راه حاکمان کاخ سفید در تقابل و خصومت بنیادین با انقلاب اسلامی و استکبار ستیزی و پیش روندگی ملت عظیم‌الشأن ایران است.
یوم الله ۱۳ آبان تنها برگی زرین از اسلام جویی و استقلال طلبی و آزادی خواهی ملت بزرگ ایران نیست، بلکه مبدا تاریخ استکبارستیزی مردمی است که در طی ۴۰ سال در مقابل همه تهدیدات نظامی و اقتصادی و فرهنگی نظام سلطه ایستادگی کرد. مردمی که با دادن هزینه‌های سنگین زیر سایه حاکمیت ولایت فقیه به استحکام ساخت درونی نظام پرداختند، قله‌های علم و فن آوری را فتح کردند و عزّتمندانه پرچم اسلام و ایران را به اهتزاز در آوردند و آفاق انقلاب اسلامی را در داخل و خارج گسترش دادند.
در این شرایط آنچه که بسیار ضروری است یکپارچگی در برابر دشمن، برملا کردن هویت و خوی جهانخوارگی آمریکا به خصوص برای دانش‌آموزان و دانشجویان و بهره¬گیری از همه امکانات برای اشاعه کلمه حق و آگاهی هرچه بیشتر آزادگان جهان می‌باشد.
امسال، سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با یوم الله ۱۳آبان و روز دانش آموز مقارن شده، اما شیوع ویروس منحوس کرونا مانعی برای راهپیمایی با عظمت مردم شریف ایران اسلامی است، لذا اعضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن گرامیداشت هفته وحدت، میلاد حضرت رسول(ص) و امام جعفر صادق(ع) و یوم الله ۱۳آﺑﺎﻥ ﻭ شهدای این روز، بار دیگر همراه با آحاد ایرانیان فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را سر می دهد و هر اقدام هتاکانه به ساحت اسلام عزیز را محکوم نموده و ﺑﺎ آرمان¬های معمار کبیر انقلاب اسلامی، همچنین رهبر فرزانه تجدید پیمان می¬کند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز