بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در محکومیت اهانت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به پیامبر اسلام(ص) 1399/06/17

بسم الله الرحمن الرحیم

دسیسه های شیطانی رژیم غاصبگر صهیونیستی وآمریکا برای اسلام هراسی و ضدیت با بشریت، همچنان با چشم پوشی جوامعه بشری رو به افزایش است.
این بار در اقدامی سخیف، مجله شارلی ابدو فرانسه با حمایت استکبار جهانی آمریکا و متحدانش، اقدام به توهین به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) و مقدسات مسلمانان جهان کرده است.
سیاست خصمانه اسلام‌ستیزی که توسط صهیونیسم بین‌الملل و استکبار جهانی هدایت می‌شود در اندیشکده‌ها و سازمان‌های صهیونیستی آمریکا ، طرح‌ریزی‌شده و برای اجرا به مزدوران جنایتکار سپرده می‌شود.
توهین این مجله فکاهی به ساحت مقدس پیامبر رحمت ،حضرت محمد (ص) امتداد روش تروریسم داعشی علیه مسلمین است. این اقدام وحشیانه و تشویق‌کننده افراط‌گری، جایی در دموکراسی و آزادی بیان ندارد بلکه تهدیدکننده جدی گفتمان ادیان الهی است.
ما جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز همراه با تمامی مسلمانان جهان، انتشار تصاویر توهین آمیز توسط این مجله فکاهی و اهانت‌ نسبت به رسول اکرم(ص) را قویاً محکوم می‌کنیم.
 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز