مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی سقز با این کمیته برای مقابله با کووید ـ ۱۹ قدردانی کرد. 1399/04/07

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تاکنون با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد مبارزه با ویروس کرونا، اقدامات لازم را در راستای پیشگیری از شیوع این ویروس انجام داده است.

در این راستا، محمدرسول شیخی‌زاده مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان در پیامی از همکاری واحد سقز با کمیته امداد این شهرستان برای مقابله با کووید ـ ۱۹ قدردانی کرد.
در متن پیام شیخی‌زاده به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سقز آمده است: در جهان متمدن امروزی بی‌تفاوتی در برابر آلام، رنج‌ها و گرفتاری‌های انسان‌های درمانده بیش از هر زمان دیگر مشهود بوده و چشم نیازمندان و مساکین به دست‌های گرم انسان‌هایی دوخته شده که تعالیم مترقی دین مبین اسلام را فراراه خود قرار داده و  درس کرامت و فتوت در مکتب اسلام را تلمذ کرده‌اند.
در این پیام اضافه شده است: قدرشناسی خود  را بر حسب تکلیف و به مصداق کلام شریف «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» از اهتمام مؤثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در حمایت همه‌جانبه از نیازمندان و ایتام زیرپوشش این نهاد اعلام می‌کنیم.