در راستای گرامیداشت دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و مسئول بسیج اساتید و دانشجویی شهرستان ، با سرهنگ یوسف معروفی فرماندهی سپاه شهرستان سقز دیدار کردند. 1398/11/20

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، محمد وارعی در راستای گرامیداشت دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، همراه هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و مسئول بسیج اساتید و دانشجویی این شهرستان در دیدار  با یوسف معروفی فرمانده سپاه شهرستان سقز اظهار کرد: «خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فقط محدود به حوزه نظامی و تأمین امنیت نیست.»

به گفته وی، این نیروی مقدس در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز منشأ خدمات بسیاری بوده و با فرهنگ‌سازی و تقویت فرهنگ اسلامی از معضلات و آسیب‌های بسیاری جلوگیری کرده است و به همین دلیل است که امروزه آحاد مردم خود را پاسدار می‌دانند.

دشمن چشم دیدن اتحاد نیرو‌های مسلح ایران را ندارد.

یوسف معروفی فرمانده سپاه شهرستان سقز نیز در این مراسم با بیان اینکه دشمن چشم دیدن اتحاد نیرو‌های مسلح را در ایران ندارد، تصریح کرد: «ترس دشمنان نظام و انقلاب از اتحاد و همدلی نیرو‌های مسلح است.»

وی افزود: « هر قدمی که در کنار هم برداشته می‌شود، مایه یأس و ناامیدی دشمنان است و خدا را شاکریم که توطئه‌های دشمن نتوانسته بین نیرو‌های مسلح نفوذ کند و ما همواره با اتحاد و یکدلی و همکاری در مقابله با بحران‌ها در صف نخست حضور داشته‌ایم و به امید خدا حضور خواهیم داشت.»