به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب دهه فجر ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز دیداری با فرماندهی نیروی انتظامی این شهرستان داشتند. 1398/11/16

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، محمد وارعی صبح امروز در دیدار با فرماندهی انتظامی شهرستان سقز به مناسبت فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار کرد: «دانشگاه به‌عنوان یک محیط علمی آموزشی فرهنگی می‌تواند زمینه مناسبی برای ایجاد ذهنیت مناسب در راستای تقویت ارزش‌های اجتماعی در جامعه ایجاد کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برای تداوم و توسعه همکاری همه‌جانبه با ارگان نیروی انتظامی مانند گذشته آمادگی دارد.»

هدف نیروی انتظامی ارتقای امنیت است

فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سقز نیز در این جلسه با قدردانی از همکاری‌های همیشگی دانشگاه با نیروی انتظامی به‌ویژه در برگزاری کارگاه‌های آسیب‌شناسی بزهکاری‌های اجتماعی، گفت: «با اینکه مهم‌ترین مسئله در نیروی انتظامی حفظ و ارتقای امنیت است، تلاش نیروی انتظامی افزایش تعامل با ادارات و به‌خصوص محیط‌های علمی و فرهنگی است.»

حمید رضایی دانشگاه آزاد اسلامی را از ارگان‌های مؤثر در زمینه برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های کوتاه‌مدت برای بهینه‌سازی توان علمی کارکنان این ارگان دانست که این روند باید بیش از پیش تقویت شود.