دیدار رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، با حاج ماموستا حسین حسینی امام جمعه شهرستان سقز به مناسبت دهه مبارک فجر 1398/11/15

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، ماموستا حسین حسینی به مناسبت دهه مبارک فجر در دیدار رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با تبریک دهه مبارک فجر و آرزوی موفقیت برای جامعه دانشگاهی واحد سقز اظهار کرد: «با توجه به اهمیتی که دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان سقز دارد، باید مسئولان اجرایی شهر درباره رفع نیازها و در اختیار نهادن امکانات مورد نیاز این مجموعه مساعدت و تلاش کنند.»

امام‌جمعه شهرستان سقز گفت: «سال‌های اخیر میزان رضایت مردم از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی افزایش داشته است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سقز نیز با تبریک ایام‌الله دهه فجر بیان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی سقز در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیار خوبی در بُعد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری داشته و میزان رضایت مردم از خدمات این دانشگاه در سال‌های اخیر افزایش داشته است.»

دکتر محمد وارعی،  حضور ماموستا حسینی را مایه خیر و برکت برای شهرستان دانست و منویات و حمایت معنوی وی را در پیشبرد اهداف علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز حائز اهمیت برشمرد.