به مناسبت هفته بسیج کرسی آزاد اندیشی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید 1398/09/06

کرسی آزاد اندیشی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با حضور حجت الاسلام والمسلمین شفیع خانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سپاه پاسداران شهرستان سقز، اساتید کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در سالن جلسات این دانشگاه برگزار گردید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت: «بیانیه گام دوم انقلاب، برنامه استراتژیک راهبردی و یک سند بالادستی است.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، محمد وارعی صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز که با برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع تبیین بیانیه گام دوم انقلاب همراه بود، اظهار کرد: «بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری بیان و تدوین‌شده، یک برنامه استراتژیک، راهبری و یک سند بالادستی است که هدف اصلی آن رسیدن به تمدن ایرانی-اسلامی نوین است.»
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، بر اساس این بیانیه نسل جوان در پیشرفت و تعالی کشور بیشترین نقش  را دارند.

سپس مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران شهرستان سقز با قدردانی از این واحد دانشگاهی به سبب در کانون توجه قراردادن و اولویت‌دادن به امور فرهنگی بیان کرد: «بسیج یک تفکر و فرهنگ بوده که نجات‌بخش جامعه و فرهنگی است که در مقابل تهدیدها و تهاجم‌های بیگانگان مقابله کرده است.»
حجت‌الاسلام‌ مهدی شفیع‌خانی اضافه کرد: «مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به انتقال دستاوردهای انقلاب به نسل جدید تأکید داشته و دانشگاه‌ها به دلیل مقبولیتی که در جامعه دارند، در تبیین و انتقال این مفاهیم نقش کلیدی برعهده خواهند داشت.»

وی با تأکید بر اینکه علم بایستی در خدمت دین قرار گیرد، افزود: «کشور ما به یک رستاخیز علمی نیاز دارد.»

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران شهرستان سقز با یادآوری سخنان رهبری که می‌فرمایند این‌همه توانمندی و پیشرفت یک آغاز است و بایستی به قله‌های رفیع علم و دانش در جهان دست‌ یابیم و این مهم حاصل نمی‌شود مگر با نهادینه‌کردن فرهنگ و تفکر بسیجی زیرا که فرهنگ بسیجی می‌تواند شاهراه ارتباط بین نسل‌های انقلاب باشد، خاطرنشان کرد: «با این تفکر، امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده در نسل جوان زنده خواهد ماند.»