برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1398/07/20

مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با حضور اعضای هیات رییسه، معاونین، مدیران گروه های آموزشی، کارکنان ودانشجویان جدید الورود در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم آقای محمد وارعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن تسلیت اربعین حسینی، با گرامیداشت آغاز سال تحصیلی جدید و خیر مقدم به حاضران، بیان داشت: این مراسم با همت حوزه های معاونتی؛ خصوصاً معاونت دانشجویی و فرهنگی و کارکنان دانشگاه ، به منظور آشنایی دانشجویان جدید الورود با ارکان ، ظرفیت ها، امکانات ، قوانین و مقررات دانشگاه برگزار شده است.

ایشان سخنان خود را در دو بخش «گزارشی اجمالی در خصوص واحد سقز» و « قوانین و مقررات حوزه اداری و مالی  دانشگاه»ادامه داده و گفت: دانشجو به عنوان قشر برگزیده جامعه، با فراگیری مهارت های لازم در دانشگاه به نیروی متخصص تبدیل می شود و با تحصیل علم و مهارت آموزی می تواند نقش به سزایی در پیشرفت جامعه داشته باشد.
رییس واحد سقز در ادامه با اشاره به امکانات و پتانسیل های واحد سقز از جمله امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، چمن مصنوعی و سالن ورزشی چند منظوره و... افزود: تمام تلاش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در ایجاد مکانی علمی، پژوهشی، فرهنگی و.. در راستای توانمند سازی دانشجویان برای تبدیل شدن به افرادی کارآفرین است تا بتوانند در پیشرفت میهن مان نقشی سازنده داشته باشند.

در ادامه هریک از معاونین آموزشی و پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی به همراه مدیران حوزه خود جهت بیان مقررات و آیین نامه های حوزه مربوطه و پاسخ گویی به دانشجویان در جایگاه حضور یافتند.