محصول دانش‌محور هسته فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز آماده تجاری‌سازی و جذب سرمایه‌گذار شد 1398/07/13

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، دهمین جلسه کمیته پذیرش ایده‌های دانش‌بنیان در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با حضور کارشناسان متخصص در حوزه موضوع‌ها و ایده‌های ارائه شده برگزار شد.

در این جلسه نمونه اولیه تهیه‌شده توسط هسته فناور فراساخت با ایده محوری «بلوک‌های فوق سبک یونولیت‌دار» در کمیته پذیرش، مورد بررسی و تأیید قرار گرفت.
فتاح مردای رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت: مقرر است واحد کسب‌وکار ایده «بلوک‌های فوق سبک یونولیت‌دار» با مستندات ثبت شرکت در اسرع وقت توسط مسئول هسته به این مرکز برای ورود به مرحله رشد ارائه شود و جذب سرمایه‌گذار و حامیان مالی و معنوی می‌تواند به سرانجام رسیدن این ایده و تجاری‌سازی آن، کمک کند.