دانشجویان دختر مدال‌آور مسابقات دانشجویی کشوری تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در مراسمی با حضور مسئولان این واحد دانشگاهی تجلیل شدند. 1398/07/15

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، ظهر امروز در مراسمی با حضور محمد وارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، حامد احمدی معاون دانشجویی و فرهنگی و سوران حیدری مدیر تربیت‌بدنی این واحد دانشگاهی از مربی و مدال‌آوران مسابقات دانشجویی کشوری تکواندو تجلیل شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، کسب مدال طلا روناک حسین‌زاده، مدال نقره سیده اسرا هاشمی و مدال برنز شکیلا پناهیده را به مدیر تربیت‌بدنی این واحد دانشگاهی، مدال‌آوران و قهرمانان و مهری شعبانی مربی این تیم، تبریک گفت و با ابراز خرسندی از کسب مدال توسط قهرمانان تکواندو دختر  این واحد دانشگاهی به نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، از انسجام و تلاش‌های گروه تربیت‌بدنی دانشگاه قدردانی کرد.
محمد وارعی گفت: «این واحد دانشگاهی در همه زمینه‌ها از قبیل حمایت‌های مالی و معنوی، به‌روز کردن تجهیزات ورزشی، حمایت از دانشجویان ورزشکار برای شرکت در مسابقات متعدد و حضور در لیگ‌های کشوری در دو بخش آقایان و بانوان همواره پیش‌قدم بوده و این روند را ادامه خواهد داد.»
سوران حیدری مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز نیز گزارشی کوتاه از روند ثبت‌نام تا شرکت و کسب مدال در مسابقات را ارائه داد و با تبریک کسب مدال و مقام‌های بانوان تکواندوکار این واحد دانشگاهی بر تعامل و حمایت هر چه بیشتر هیئت رئیسه این واحد در راستای کسب موفقیت‌های آتی دانشجویان تأکید کرد.
حامد احمدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز نیز از پیشرفت تکواندو دختران در سال‌های اخیر ابراز خرسندی و از توجه ویژه رئیس این واحد دانشگاهی به فعالیت‌های این بخش در سطح ورزش قهرمانی تشکر کرد.