برگزاری دومین جشنواره جایزه ادبی کتاب سال و انتخاب کتاب آقای رضا قادربیگ زاده ،عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1398/05/01

دومین جشنواره جایزه ادبی کتاب سال استان کردستان،  با حضور مسولین استانی و شهرستان و جمع کثیری از علاقمندان و فرهنگ دوستان استان در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سقز  برگزار گردید.
در این جشنواره، کتاب آقای رضا قادربیگ زاده ،عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، با عنوان"معماری و طراحی شهری و نقش آنها در هویت شهری سقز" با نظر کمیته داوران به عنوان کتاب برگزیده در حوزه هنر و معماری انتخاب شد.
شایان ذکر است: هیات داوران بیش از 400 کتاب را مورد داوری و سنجش قرار دادند که انتخاب کتاب مزبور که در شناسه آن به عضویت مولف در  هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز اشاره شده است نشان از اعتلای نام مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در محافل علمی و ادبی دارد.
 همچنین در این جشنواره آقای آزاد فلاحی عضو هیات علمی گروه حقوق این واحد دانشگاهی به عنوان داور در بخش ارزیابی کتب سیاسی و حقوقی حضور داشتند