برگزاری جلسه طرح پژوهشی برون دانشگاهی «بررسی لرزه خیزی شهرستان سقز» با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری سقز 1398/05/02

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز از برنامه‌ریزی در راستای انعقاد قرارداد طرح برون دانشگاهی «بررسی لرزه‌خیزی شهرستان سقز» با شهرداری سقز خبر داد.

وفا مرسلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در سقز از برنامه‌ریزی برای انعقاد قرارداد طرح برون‌دانشگاهی «بررسی لرزه‌خیزی شهرستان سقز» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با شهرداری این شهرستان خبر داد.

وی اظهار کرد: جلسه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و شهرداری سقز برای بررسی طرح برون دانشگاهی با موضوع «بررسی لرزه‌خیزی شهرستان سقز» برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت: این طرح در قالب پیشنهاد سرمایه‌گذاری و برای اهداف کلان‌شهر با هدف بهره‌گیری از آن در تصمیم‌گیری‌های شهری از سوی این واحد دانشگاهی ارائه شد.
مجریان این طرح آقایان دکتر وفا مرسلی و دکتر جهانگیر الیاسی از اعضای هیات علمی گروه عمران می باشند.