بازدید مدیران اداره کل کارآفرینی و تجاری سازی دانشگاه آزاد اسلامی از مرکز رشد واحد سقز 1398/04/25

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، در راستای ارزیابی‌های میدانی از مراکز رشد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، عصر امروز مدیران اداره کل کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد سقز حضور یافتند.

در این بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با ارائه گزارشی از وضعیت فعلی و چشم‌انداز مرکز رشد واحدهای فناور این واحد دانشگاهی اظهار کرد: مرکز رشد واحد سقز در دی ماه سال ۱۳۹۵ افتتاح شده و پس از دو سال و چند ماه فعالیت به صورت اقماری و زیر نظر واحد سنندج با توجه به پیشرفت قابل ملاحظه و با در نظرگرفتن شاخص‌های استاندارد اکنون با مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مستقل مشغول به فعالیت است.

وی افزود: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز حمایت‌هایی در زمینه تخصیص فضا و امکانات اداری، حمایت مالی و اعطای تسهیلات، مشاوره فنی و مالی، کمک در زمینه تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و جذب سرمایه‌گذار و ... از واحدهای فناور مستقر داشته و اکنون دارای ۱۰ هسته فناور فعال است.
در ادامه با حضور مسئولان هسته‌های مستقر در مرکز رشد، محصولات آنان از سوی کارشناسان مورد بازدید قرار گرفت و مشاوره‌هایی درباره نحوه ادامه فعالیت به مسئولان هسته‌ها ارائه شد.

در نهایت علاوه بر بازدید از بخش ساختمان و بخش اداری مرکز رشد، جلسه ارزیابی در اتاق مدیر مرکز رشد با حضور وفا مرسلی معاون آموزشی و پژوهشی واحد سقز و فتاح مرادی رئیس مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه و نمایندگان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.