اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد سقز در خصوص کمک به سیل‌زدگان و هموطنان آسیب دیده از سیل های اخیر 1398/02/14

ضمن ابراز همدردی با هموطنان عزیزی که در جریان سیل اخیر در برخی از استانها و شهرهای کشور دچار خسارت شده اند، اقداماتی به شرح ذیل جهت کمک به سیل زدگان در این واحد دانشگاهی صورت گرفته است:

1. اهدای کمک­های نقدی و غیر نقدی همکاران از طریق جمعیت هلال احمر و کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره).
  2. جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی توسط دانشجویان عضو هلال احمر و دانشجویان بسیجی واحد در قالب کمپین های جمعیت هلال احمر در سطح شهرستان.
  3.  جمع آوری کمک های نقدی همکاران واحد به مبلغ 21.000.000 ریال که به شماره حساب 0107190719007 بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی اعلامی از طرف معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه واریز می گردد.
  4. اعزام گروه جهادی دانشجویی به مناطق سیل زده به مدت 5 روز