پیام تبریک ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مناسبت بزرگداشت روز مقام شامخ استاد و معلم 1398/02/12

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ, خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ عَلَقٍ, اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ,الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ, عَلَّمَ الْإِنْسَانَ مَا لَمْ يَعْلَمْ

معلم، خاتم نگین نجابت و شرافت است و همواره در همه اعصار و ملل شایسته تکریم و تعظیم بوده و هست. اوراق زرین تاریخ تربیت، سیمای درخشان مربیان نام آوری چون ابراهیم، موسی، عیسی و محمد (ص) را بر خود نقش ابدی زده است. آنان که با پیکار مقدس خویش حماسه های شکوهمند و جاوید در سازندگی انسان متعهد به وجود آوردند و با تزکیه و تعلم کاخ بلند پایه ی علم و فضیلت را بنا نهاده و پرچم توحید را برافراشتند.

اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، هفته بزرگداشت مقام شامخ معلم را به تمامی معلمان علی الخصوص اعضای محترم هیات علمی، مدرسان گرامی و معلمین  بزرگوار سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز که موجب فخر و اعتبار دانشگاه هستند و با تعهدی از جنس معلمان ناب، خالص و خاص، تجارب گرانسنگ خود را بی دریغ انتقال می دهند، شادباش عرض می کنم.
دکتر کیوان شافعی
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز