دیدارمسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و تبریک سال جدید واعیاد شعبانیه 1398/01/31

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، حجت‌الاسلام مجید طاهری صبح امروز به مناسبت اعیاد شعبانیه با کارکنان واحد سقز دیدار کرد.

وی در این دیدار با تبریک اعیاد شعبانیه خاطرنشان كرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برای استادان و کارکنان در دانشگاه‌ها دوره‌های آموزشی برگزار کرده و تلاش می‌كند برای دانشجويان نیز در كنار آموزش، بستر فعاليت‌های اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی را فراهم کند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان کردستان در ادامه با تأکید بر همگرایی هرچه بیشتر ارکان دانشگاه با نهاد رهبری، فعالیت‌های اجرایی در امور فرهنگی مطابق دستورالعمل و برنامه زمان‌بندی شده را یکی از اولویت‌های نهاد دانست و اظهار کرد: برگزاری اردوهای دانشجویی، اعزام دانشجويان به سفرهای علمی و ... بایستی با درون‌مایه فرهنگی همراه باشد تا دانشجویان با غنای فرهنگ انقلابی ایرانی اسلامی هرچه بیشتر آشنا شوند.