دیدارمسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با حاج ماموستا حسینی امام جمعه شهرستان سقز 1398/01/31

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان صبح امروز با حاج ماموستا سید حسین حسینی امام جمعه شهرستان سقز دیدار کرد.
در این دیدار امام جمعه شهرستان سقز با بیان ظرفيت‌های معنوی قابل استفاده در این شهرستان در راستای اثربخشی معنوی و فرهنگی به عموم هم‌وطنان اظهار کرد: مسلمین جهان برادران همدیگر هستند و بایستی در کنار همدیگر با وحدت زندگی کنند و همین امر موجب شده تا دشمنان اسلام از یکپارچگی و وحدت مسلمین هراس داشته باشند.
حاج ماموستا سید حسین حسینی وجود نیروی انسانی جوان و ظرفیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز را موجب مباهات دانسته و بیان کرد: این دانشگاه توانسته در زمینه‌های مختلف علمی- پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی  و... خدمات شایانی را به شهرستان سقز ارائه دهد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان کردستان نیز با به وجود سلیقه‌های مختلف فکری و سیاسی در جامعه اشاره کرد، تلاش در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری را نقطه مشترک همه خدمتگزاران به اسلام، انقلاب و کشور دانست و تصریح کرد: باید مراقب باشیم که دشمنان اسلام این همزیستی و برادری بین شیعه و سنّی را به هم نزنند و یکی از افتخارات و برکات انقلاب اسلامی این است که مردم ما در زمینه‌هایی که تفاوت‌های مذهبی و قومی وجود دارد و امکان و زمینه اختلاف است، از برجسته‌کردن تفاوت‌های قومی و مذهبی پرهیز می‌کنند.
حجت‌الاسلام مجید طاهری وجود ماموستا حسینی را مایه خیر و برکت برای شهرستان دانست و خواستار حمایت‌های بیش از پیش ایشان از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شد.