پیام تبریک دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مناسبت فرا رسیدن سال نو 1398 1398/01/01

ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی
به صحرا رو که از دامن غبار غم بیفشانی
به گلزار آی کز بلبل غزل گفتن بیاموزی
بهار فصل رویش، شادابی، ایمان و شکوه جلوه خداوند است. یکبار دیگر نجوای تحول به احسن الحال در آغاز زندگی دوباره طبیعت به گوش می رسد و نشانه ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در سالی که گذشت با همت اعضای محترم هیات علمی، مدرسان گرامی، کارکنان بزرگوار و دانشجویان عزیز موفقیت هایی را در زمینه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و ... به دست آورد. ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه ارکان دانشگاه، امید است در سال جدید نیز در سایه مجاهدت و تلاش بیش از پیش، شاهد موفقیت های روز افزون شجره طیبه و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.
اینجانب فرا رسیدن بهار شکوهمند که هنگامه تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است را به شما عزیزان و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و امیدوارم در سایه ذات لایزال الهی، با بهره گیری از توانمندی ها و شایستگی های خویش در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی پیروز و سربلند باشید.
دکتر کیوان شافعی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز