دیدار ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با فرماندهی جدید تیپ 228 پیاده ارتش در سقز 1397/12/22

ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به منظور تبریک انتصاب امیر سرتیپ دوم سیروس محمدی به عنوان فرمانده تیپ 228 پیاده ارتش در شهرستان سقز به دیدار ایشان رفتند.
 در این دیدار آقای دکتر کیوان شافعی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت:«شهرستان سقز و خطه کردستان، مظهر مقاومت و ایستادگی ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس بود و مردمان این سرزمین همیشه به آرمان های والای انقلاب پایبندند.»

ایشان با اشاره به پتانسیل‌های بالای اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی سقز، ابراز امیدواری نسبت به همکاری‌های همه جانبه با نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افزود: تلاش همه ما سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بالندگی کشور در تمام زمینه‌ها است و این مهم با همت همه جانبه میسر خواهد شد و این دانشگاه در راستای تحقق این امر خطیر تمام توان خود را کمافی السابق به کار خواهد  بست.

سپس امیر سرتیپ دوم سیروس محمدی فرماندهی تیپ 228 پیاده ارتش در سقز گفت: یکی از بهترین فرصت ها در روزگار جوانی، بهره مندی از دوره طلایی خدمت مقدس سربازی است و این فرصت مغتنمی است که با استفاده از آن می توان برای مهارت آموزی سربازان قبل از ورود به بازار کار و جامعه استفاده کرد.

ایشان ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه کنونی استادان دانشگاه و نقش آنان در تربیت نسل جوان گفت: روحیه‌ تعالی و  بالندگی در  نسل جوان، روحیه‌ای انکارناپذیر است و استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ به عنوان الگوهای این جوانان، نقش مهمی در شکل‌گیری شخصیت و الگوپذیری این نسل دارند.

در پایان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی سقز و فرماندهی تیپ 228 پیاده ارتش در سقز، آمادگی خود را در خصوص ادامه و افزایش تعامل و همکاری دوجانبه در خصوص مسائل علمی، پژوهشی و فرهنگی اعلام داشتند.