گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1397/12/15

همزمان با سراسر کشور مراسم گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری(15 اسفند) مراسم کاشت 90 اصله نهال، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
این مراسم به مناسبت بزرگداشت هفته منابع طبیعی و  روز درختکاری و ارج نهادن به طبیعت با حضور معاون عمرانی فرمانداری، رییس اداره محیط زیست و رؤسای سایر ادارات شهرستان سقز  در این دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تاکید کرد: تلاش در جهت توسعه، حفظ و حراست از فضای سبز، بعنوان یک فرهنگ و ارزش اجتماعی در بین دانشجویان از مواردی است که در حوزه فرهنگی این دانشگاه به صورت جدی پیگیری و برنامه های خاصی در این خصوص در دستور کار این حوزه می باشد.

ایشان در ادامه بیان داشت: این واحد دانشگاهی همگام  و همزمان با سراسر کشور در راستای حفظ محیط زیست همواره پیش قدم بوده و  امروز به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی، روز درختکاری(15 اسفند) اقدام به کاشت 90  اصله نهال میوه کرده است.

در ادامه آقای علی محمدیان معاون عمرانی فرمانداری شهرستان سقز با اشاره به نقش درختکاری در حفاظت از محیط زیست ابراز داشت: امروزه فرهنگ درختکاری و حفاظت از محیط زیست در پاکی آب و هوا و دفع الودگی های زیست محیطی نقشی بسیار مهم، حیاتی و زیربنایی دارد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با پیش قدم بودن در این امر مهم، گام بلندی در ایجاد بستر مناسب برای درختکاری و حفظ محیط زیست برداشته است.
وی از مسئولان محیط زیست خواست پس از غرس نهال‌ها شیوه‌های قابل اتخاذ برای نگهداری از درختان و حفاظت از آنها را در دستور کار قرار دهد.