برگزاری همایش رویکردهای نوین در فیزیولوژی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1397/12/14

همایش رویکردهای نوین در فیزیولوژی ورزشی با حضور اساتید برجسته ی حوزه تربیت بدنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
در این همایش آقای دکتر شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن خیر مقدم به اندیشمندان، پژوهشگران وحاضران گفت: این واحد دانشگاهی در راستای سیاست های ابلاغی نظام ومنویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در عرصه علم وفناوری خصوصاً در راستای بند اول سرفصل ها و توصیه های اساسی بیانیه گام دوم انقلاب، برگزاری همایش های علمی پژوهشی را به جدیت پیگیری و اجرا می نماید.

ایشان با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در شش ماه دوم سال 97 اقدام به برگزاری همایش ها و برنامه های متعدد علمی- پژوهشی به صورت ملی و منطقه ای نموده است، ابراز داشت: این اقدامات در خصوص پژوهش تاثیر گذار و مسئله محور از استراتژیهای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کلان کشوری بوده و انتظار داریم که چنین نشست هایی موجب توسعه جامعه علمی در کشور گردد و نتایج آن در حوزه های مختلف علمی تخصصی به کار برده شود.
دکتر شافعی در ادامه با تاکید بر نیاز جامعه به استفاده وکاربردی کردن دستاوردهای علمی-پژوهشی در حوزه های تخصصی، افزود: همایش رویکردهای نوین در فیزیولوژی ورزشی با توجه به نیازهای جامعه و با تکیه بر پتانسیل ها، رشته های موجود  در دانشگاه و تخصص اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی و بر اساس نیاز دانشجویان با همت گروه آموزشی تربیت بدنی و حوزه معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه، در راستای تحقق رسالت علمی و با هدف تبادل نظر اساتید و صاحبنظران و به منظور توسعه مرزهای دانش و آشنایی محققین ودانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی در این حوزه برگزار گردید.
سپس آقای اسماعیل رستم پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان سقز با تاکید بر اینکه برگزاری همایش های علمی فرصتی جهت تبادل یافته های پژوهشی است، گفت: برگزاری همایش علمی فیزیولوژی ورزشی، نشان دهنده ظرفیت ورزش شهرستان است و شهرستان سقز دارای 14 هزار ورزشکار بیمه شده و بیش از 300 مدال آور در میدان های جهانی، ملی، منطقه ای و استانی است.
ایشان ضمن تاکید بر ادامه برگزاری همایش های علمی در حوزه ورزش، افزود: ورزش، سن نمی شناسد؛ بدن انسان برای اینکه بتواند نقش خود را به‌طور مؤثر در زندگی ایفا کند باید از آمادگی جسمانی خوبی برخوردار باشد.
آقای دکتر سامان پاشایی دبیر علمی در ارائه گزارش خود از همایش بیان داشت: این همایش با  9 محور اصلی و دو کارگاه  آموزشی برگزار شده و از مجموع 94 مقاله واصله به دبیرخانه همایش 25 مقاله جهت ارائه مورد پذیرش داوران قرار گرفته است.

در پایان همایش کارگاه های تغذیه ورزشی پیشرفته و روش تحقیق و مقاله نویسی با حضور دکترعباس قنبری نیاکی و دکتر سجاد احمدی زاد برگزار و مورد استقبال بی نظیر دانشجویان و پژوهشگران قرار گرفت.