برگزاری اولین جشنواره ایده های کارآفرین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1397/12/09

اولین جشنواره ایده های کارآفرین با حضور رییس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، ریاست اداره آموزش، پژوهش و کارآفرینی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان و صاحبان ایده های کارآفرین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با اشاره به اینکه پیگیری فعالیت ها و راه اندازی کسب و کار دانش بنیان از سیاست های کاری ایشان می باشد،  گفت: مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه با حمایت های مسئولان استانی دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس و یکی از مهمترین برنامه های جانبی آن برگزاری جشنواره های کارآفرینی و استارتاپ ها می باشد.
ایشان با ابراز خرسندی از برگزاری اولین جشنواره ایده های خلاقانه با رویکرد کارآفرینی در واحد سقز اعلام داشت: این جشنواره در راستای حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان و تقویت مبانی اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد دانش بنیان، سیاست های ابلاغی نظام علی الخصوص در زمینه اقتصاد مقاومتی، حرکت به سمت دانشگاه های کارآفرین و نسل چهارم و در نهایت با هدف توسعه و ترویج ایده پروری و کارآفرینی و تولید ثروت و کسب کارهای دانش بنیان در دستور کار واحد سقز قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سقز ضمن اشاره به اینکه استارتاپ ها، فضایی برای طرح نیازمندی های صنعت است تا از طریق آن، سرمایه گذاری در کسب و کارهای دانش بنیان اتفاق بیفتد، بیان داشت: این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی و تقدیر از کارآفرینان موفق، معرفی صاحبان ایده و کمک به تجاری سازی ایده ها، افزایش شناخت شغلی، ارتباط دانشگاه با صنعت و ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، تبدیل ایده به کسب و کار از طریق مشاوره نهادهای علمی به صاحبان ایده برگزار شده است.

ایشان مخاطبان این جشنواره را فعالان اقتصادی ، صاحبان صنایع، مسئولان، سازمان ها، شرکت ها و موسسات حامی فعالیت های دانش بنیان و در نهایت دانشگاهیان و دانشجویان دانسته و گفت: این جشنواره در دو بخش آموزشی و رقابتی در سه محور فنی-مهندسی و صنعتی،  فناوری اطلاعات و ارتباطات، و کشاورزی و گیاهان دارویی برگزار گردیده که از مجموع 15 ایده واصله 10 ایده مورد پذیرش داوران قرار گرفته که پس از ارائه، 3 ایده برتر موفق خواهد شد ضمن استقرار در مرکز رشد واحد سقز ، از مزایای مادی و... این مرکز بهره مند گردند.
دکتر شافعی در پایان سخنان خود به ایده پردازان توصیه کرد: در به سرانجام رساندن ایده ها با جدیت، تمام تلاش خود را بکارگیرند و با تشکیل تیم های کارآفرین از تجربه افراد موفق در این زمینه استفاده ببرند.
 سپس آقای رستم پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان سقز با تاکید بر این موضوع که، دولت از کارآفرینان و ایده های کارآفرین، حمایت می کند بیان داشت: کار آفرین بودن یعنی حرکت از خام فروشی به فناوری و وجود ۹۱ شرکت دانش بنیان در استان کردستان نشانه اهمیت این حوزه در راستای اشتغال است.

ایشان پرداخت تسهیلات ارزان و وجود معافیت های مالیاتی برای استارتاپ ها از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری را نشان دهنده ضرورت و اهمیت رشد شرکت های دانش بنیان دانسته و گفت: سرمایه گذاران و ادارات از کارآفرینان و ایده پردازان در راستای تبدیل علم به ثروت حمایت کنند.