همایش ملی آسیب شناسی روابط انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید. 1397/09/12

همایش ملی آسیب شناسی روابط انسانی با حضور پژوهشگران، اندیشمندان حوزه علوم روان شناسی و علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
در ابتدای همایش دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، گفت: این واحد دانشگاهی با تبعیت از سیاست های ابلاغی نظام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در عرصه علم فناوری همواره پژوهش و تحقیق مسئله محور و تاثیر گذار را در راس کارهای خود قرار داده است و تلاش می کند با انجام پژوهش های راهبردی و کاربردی و مسئله محور چالش ها و معضلات شهرستان سقز و استان کردستان را احصاء نموده و برای آنان راهکار ارائه نماید.

ایشان در ادامه با بیان اینکه همایش های علمی مهمترین مکان و فرصت برای ارائه آخرین دستاوردهای نوین علمی در یک حوزه تخصصی  است؛ گفت: مطالعات علوم انسانی اساس و زیر بنای توسعه است و با نادیده گرفتن مطالعات علوم انسانی و فرهنگی نمی توان انتظار داشت جامعه به سمت توسعه گذار کرده و پیشرفت نماید.

دکتر شافعی در ادامه افزود: علوم انسانی به دلیل آن که با رشد و پیشرفت و کمال انسان سروکار دارد، در هرجامعه ای زیربنای توسعه ملی و بومی محسوب می شود. این علوم با مسئله یابی  و تبیین مسائل و ارائه راهبرد، چهارچوب کلان هراجتماعی را تنظیم و تدوین می کنند و دست یابی به توسعه متوازن و بومی و هماهنگ از مسیر این علوم میسر است. لذا علوم انسانی بومی و ملی در جامعه ایران اسلامی ما نیز با نقش و جایگاه واقعی خود در توسعه کشور را برعهده بگیردئ و چالش های پیش رو آسیب شناسی گردد.

در ادامه آقای کامیل کریمیان فرماندار ویژه شهرستان سقز ضمن قدردانی از زحمات دانشگاه آزاد اسلامی به سبب برگزاری همایش های علمی و ایجاد بسترعلمی برای تبادل آرا اندیشمندان حوزه علوم انسانی در این همایش و سایر پژوهشگران در حوزه های دیگر وهمایش های آتی، ابراز داشت: اگر توسعه بر مبنای علم باشد پایدار خواهد بود وبرگزاری چنین همایش هایی می تواند مسئولین را در شناخت راهکارهای توسعه و رفع مشکلات یاری کند.

در پایان دکتر فاروق یزدان ستا دبیر علمی همایش گفت: این همایش با مساعدت دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و با همت و همکاری گروه علوم تربیتی و مشارکت گروه های آموزشی حقوق و مدیریت در 4 حوزه و 20 محور در یک روز برگزار و از 70 مقاله واصله به دبیرخانه 38 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر ارائه گردید.
آقای دکتر حسین عبداللهی دانشیار گروه علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی سخنران ویژه این همایش بودند.