دیدار رئیس و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز 1397/08/18

ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به منظور تبریک انتصاب حجت الاسلام والمسلمین رازیانی به عنوان ریاست جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز به دیدار ایشان رفتند.
در این دیدار آقای دکتر کیوان شافعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، ضمن تبریک به حجت الاسلام والمسلمین رازیانی و ابراز خرسندی از انتصاب ایشان به عنوان رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز، ابراز داشت: این واحد دانشگاهی در جهت اجرای سیاست و استراتژی اسلامی شدن دانشگاه؛ اهمیت زیادی به مسایل فرهنگی و اجتماعی داده و در این راستا ضمن اجرایی کردن اسناد بالا دستی و بخشنامه های سازمان مرکزی مبنی بر رعایت شئونات اسلامی برای مقابله با تهاجم فرهنگی، براساس سرفصل های ویژه سالیانه برای ارکان دانشگاه اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان برنامه های ویژه فرهنگی تدوین نموده است.
ایشان با اشاره به تعامل سازنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با ارگان های شهرستان و استان، گفت: تحقق اهداف فرهنگی مورد نظر این دانشگاه و اداره تبلیغات اسلامی،  با تعامل دو سویه امکان پذیر بوده و این همکاری می تواند نهادینه کردن ارتقاء فرهنگ ایرانی_ اسلامی در نسل جوان را فراهم نماید.
سپس حجت الاسلام والمسلمین برومند رازیانی ریاست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز با تاکید بر نقش دانشگاه در فرهنگ سازی و ترویج مسایل فرهنگی در بین نسل جوان؛ اذعان داشت: با توجه به پتانسیل های دانشگاه، یکی از اهداف این اداره برگزاری گفتمان های دانشجویی با محوریت جلسات پرسش و پاسخ در خصوص شبهات دینی، چالش های فرهنگی و اجتماعی و ... می باشد.
ایشان در ادامه افزود: با توجه به خلاء های حوزه فرهنگی در جامعه، کشور ما در این زمینه نیازمند حرکتی جهادی است و علیرغم حضور اساتید برجسته در عرصه فرهنگی شهرستان سقز؛ نبودن برنامه عملیاتی و مدیریت شده، موجب عدم نهادینه شدن موضوعات فرهنگی شده و امید آنست با تعامل بیشتر اداره تبلیغات و سایر ارگان های شهرستان، علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز،  بتوان گام موثری در این راستا برداشت.