رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به عنوان عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان منصوب شد 1397/08/13

به گزارش روابط عمومی واحد سقز، طی حکمی از سوی دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به عنوان عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان منصوب شدند.
در بخشهایی از این حکم آمده است:
با سلام و درود به روان پاک شهدای اسلام و روح پر فتوح حضرت امام(ره)و با آرزوی توفیق و سلامتی برای  مقام عظمای ولایت، « با استناد به بند 11 ماده یک مصوبه 721 جلسه مورخ 91/08/02 شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع ترکیب و وظایف و اختیارات هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی» به موجب این حکم جنابعالی به عنوان عضو هیات امنای استان کردستان منصوب  می شوید.

شایان ذکر است عضویت رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برای اولین بار در هیات امنای استان کردستان، نقطه عطفی در فعالیت های این واحد دانشگاهی محسوب شده و زمینه توسعه و مشارکت هرچه بیشتر این واحد دانشگاهی را در امور دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان فراهم می نماید.