مراسم تجلیل از قهرمانان تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی واحدسقز 1397/07/10

از دانشجویان ورزشکار مدال‌آور واحد سقز که به عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در مسابقات کشوری تکواندوشرکت کرده بودند، تجلیل به عمل آمد.
سه دانشجوی­ خواهر واحد­سقز به عنوان تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در مسابقات سراسری تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی با افتخار آفرینی، علاوه بر کسب دو مدال طلا و یک نقره ، توانست به جایگاه سوم دست یابد و به همین منظور مراسم تجلیل از این مدال آوران در واحد سقز برگزار گردید.
دراین مراسم آقای دکترکیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن تقدیر از دانشجویان ورزشکار و مدال‌آور تکواندو، مدیر تربیت بدنی، مربی و سرپرست تیم تکواندوی واحد و با اشاره به اینکه توجه به ورزش می تواند آثار و تبعات بسیار مثبت اجتماعی برای جامعه داشته باشد؛ اظهار داشتند: دانشگاه آزاد اسلامی دارای زیر­ساخت های فراوانی در حوزه ورزش بوده و در این حوزه دارای برنامه راهبردی و عملیاتی است.
ایشان در ادامه ضمن اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل به مأمن و مرجع برای ورزشکاران گردیده؛ افزودند: این دانشگاه توانسته کمک شایانی به ورزش ملی نماید و امروزه به یک برند خاص­ در عرصه ورزش، تبدیل شده است.

در مسابقات کشوری تکواندو دانشجویان که در واحد سمنان برگزار گردید؛ روناک حسین زاده و شهرزاد نقدی مدال طلا و نیان شامحمدی مدال نقره را به دست آوردند.
در پایان مراسم از دانشجویان ورزشکار و مدال‌آور، از جانب رییس واحد سقز تجلیل به عمل آمد.