مراسم بزرگداشت روز کارمند و تجلیل از کارمند نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1397/06/05

مراسم بزرگداشت روز کارمند با حضور مسوولين و کارکنان ادارت سطح شهرستان سقز برگزار گردید.
درحاشیه این مراسم، آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والا مقام رجایی و باهنر، روز کارمند را به تمامی کارکنان خصوصاً کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی، تبریک عرض نموده و ابراز داشت: دانشگاه در راس همه اهداف، توجه خاصی به کیفیت عملکرد کارکنان دارد.
ایشان در ادامه با اشاره به نقش مهم کارمندان در ارتقا کیفی دانشگاه گفت: انتخاب کارمند نمونه بر اساس آیین نامه ارزیابی عملکرد کارکنان، با هدف رقابتی نمودن محیط کار، اعتلای فرهنگ بهره وری و تقدیر از کارکنان صورت گرفته و در این راستا تعهد و وجدان کاری، تلاش جهت تحقق اهداف دانشگاه و استفاده از خلاقیت در انجام فعالیت ها، از جمله موارد حایز اهمیت در انتخاب کارمند نمونه بوده است.
 درپایان این مراسم از آقای شهرام رشیدیان به عنوان کارمند نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تجلیل به عمل آمد.