برگزاری مراسم گرامیداشت مقام معلم در واحد سقز 1397/02/18

این مراسم با حضور امام جمعه ، فرماندار، فرماندهان نظامی و انتظامی ، رؤسای ادارات و دانشگاه های شهرستان سقز و اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد. در ابتدای مراسم رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز جناب آقای دکتر کیوان شافعی ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی و تبریک روز معلم ، یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی داشتند.
ایشان در ادامه از معلمین به عنوان وارثان انبیاء که وظیفه هدایت بشری را برعهده دارند یاد کردند و افزودند : معلم امانت داری است که انسان امانت اوست و وظیفه معلم را هدایت انسان از جهل و نادانی به دانایی و از ظلمت و تاریکی به سمت روشنایی بیان کردند. ایشان با اشاره به نقش برجسته نظام تعلیم و تربیت در تحقق توسعه همه جانبه و پایدار در جوامع، سرمایه گذاری بزرگ و بلند مدت در این حوزه را ضروری دانسته و افزودند؛ برای رسیدن به افق ترسیم شده در سند چشم انداز بیست ساله نظام جمهوری اسلامی بایستی سند تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش همانند یک نقشه راه اجرایی گردد.
دکتر شافعی در پایان با اشاره به اهمیت فسلفه تعلیم و تربیت در تمامی جوامع و لزوم بومی سازی آن در جامعه ایران اسلامی، گرایش به سمت مکاتب فلسفی تعلیم و تربیت غرب را آفتی بزرگ برای کشور برشمردند.

در ادامه امام جمعه شهرستان سقز جناب حاج ماموستا حسینی با تبریک روز معلم به تمامی اساتید زحمت کش و معلمان با اشاره به آیاتی از قرآن مجید که در آن انسانها را خطاب قرار داده که امانت دار باشند، این و ظیفه را در وهله اول برعهده پدر و مادر و بعد از آن بر عهده معلمین دانستند. ایشان افزودند؛ اولیاء و معلمان هر دو باید دست در دست هم بکوشند فرزندان این مرز و بوم را با تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) ، دستورات دینی ، نماز و اصول و فروع دین آشنا سازند و در زمینه تعلیم و تربیت آنان از هیچ کوششی دریغ ننمایند.
ایشان در پایان برای معلمین دلسوز ثواب اخروی را از درگاه خداوند منان خواستار شدند.

فرماندار ویژه شهرستان سقز جناب آقای مهندس ورمقانی نیز ضمن تبریک روز معلم از استاد شهید مرتضی مطهری یاد کردند و افزودند آثار ایشان در اکثر کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی مورد بررسی و پژوهش قرار می گیرد و به عنوان منابع نیز از آن استفاده می شود به طوری که حتی امام خمینی (ره) در این زمینه فرمودند : من تمام آثار شهید مطهری را مطالعه نمودم و هیچ عیبی در آن ندیدم. لذا فرماندار سقز به همه دانشجویان و اساتید مطالعه آثارشهید مطهری را توصیه نمودند.

مراسم با اهداء لوح تقدیر و قدردانی از اساتید و پیشکسوتان عرصه علم به پایان رسید .