اهدای مجموعه ای کتاب نفیس متعلق به استاد فقید خانم منیژه میرعمادی به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1397/01/29

مجموعه ای 95 جلدی کتاب نفیس در حوزه هنر و معماری متعلق به کتابخانه شخصی استاد فقید خانم منیژه میرعمادی، با همت سرکار خانم مریم افسر از همکاران این استاد فقید، به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز اهداء گردید.

سرکار خانم منیژه میرعمادی (ناصری)، در سال ١٣٢٦ به دنیا آمد و تحصیلات مقدماتی اش را به تناوب در شهرهای مختلف ایران سپری کرد. وی نقاش، ‌مجموعه‌دار و بنیان‌گذار نخستین مجله دو زبانه هنری ایران «طاووس» و همچنین بانی انتشارات «نشر هنر ایران» بود.
این استاد فقید در سال ١٣٧٠ با احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت هنرهای تجسمی ایران طرح انتشار ٣٠ جلد کتاب نفیس به دو زبان انگلیسی و فارسی، از کار هنرمندان صاحب سبک و معتبر ایرانی تاریخ معماری، تاریخ عکاسی، تاریخ موسیقی، تاریخ نقاشی و... را پی‌ریخت و در طی ١٠ سال موفق به انتشار ١٣ جلد اول از این مجموعه، در سازمان انتشاراتی خودش«نشر هنر ایران»شد.
   این کتاب‌ها عمدتا به کار تحلیل و بررسی و معرفی هنر نوگرای ایران از آغاز سده‌ی خورشیدی می پردازند، کتاب‌هایی با بزرگداشت کار هنرمندان نوگرا، صاحب‌ سبک، پیشگامان و معرفی این هنرمندان به مخاطبان جوان و نوپایی که به خاطر دگرگونی‌های اجتماعی، چیزی از پیشینه و ارزش کار هنرمندان‌شان نمی دانستند و هم نسلان و پیشگامانی که ارتباط‌شان با علاقه‌مندان و مردم قطع شده بود.
ایشان با سرمایه شخصی و پشتیبانی همسرش دکتر ناصری دست به انتشار فصلنامه «طاووس» نشریه‌ای نفیس، دوزبانه، با گرافیکی استثنائی زد. این استاد ارجمند در نخستین ساعات شنبه بیستم خرداد ۱۳۹۶ جهان خاکی را بدرود گفت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن ارج نهادن به یک عمر تلاش و کوشش علمی آن استاد فقید، از خداوند منان برای ایشان علو درجات را خواستار است.