پبام تبریک ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مناسبت فرا رسیدن سال 1397 1397/01/01

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
برآمد باد صبح و بوی نوروز
به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال
همایون بادت این روز و همه روز
فرا رسیدن بهار طبیعت و آغاز سال نو را به اساتید و مدرسان فرهیخته، کارکنان دلسوز و دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم در سال 1397 هجری شمسی، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی، بیش از پیش در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... نقش آفرین بوده و پرچمدار علم و اعتلای دانش و فرهنگ در کشور باشد. در سال جدید از درگاه باری تعالی برای برای همگان سالی سرشار از سلامت، طراوت، شادابی، عزت و کامیابی آرزومندم.

دکتر کیوان شافعی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز