کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری(15 اسفند) و گرامیداشت 5400 شهید استان کردستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1396/12/15

به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی، روز درختکاری(15 اسفند) و گرامیداشت 5400 شهید استان کردستان مراسم کاشت چند اصله نهال در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

در این مراسم آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ابراز داشت: این واحد دانشگاهی در راستای فرهنگ سازی حفظ محیط زیست همواره پیش قدم بوده و برای تحقق این هدف اقدام به تشکیل و فعال نمودن کانون فرهنگی-دانشجویی محیط زیست تحت عنوان رازیانه نموده است و امروز به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی، روز درختکاری(15 اسفند) و گرامیداشت 5400 شهید استان کردستان اقدام به کاشت چند اصله نهال کرده است.
 در ادامه آقای کامل کریمیان معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان سقز با اشاره به نقش درختکاری در حفاظت از محیط زیست ابراز داشت: امروزه در مجامع دانشگاهی، از درخت و درختکاری با نام «بستر و زیربنای حیات» نام می برند؛ زیرا این پدیده الهی در پاکی آب و هوا، تأمین بیش از شصت درصد اکسیژن مصرفی جهان، ذخیره سازی آب های زیرزمینی، جلوگیری از بروز انواع فرسایش آبی و بادی و... نقشی بسیار مهم، حیاتی و زیربنایی دارد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با پیش قدم بودن در این امر مهم، گام بلندی در ایجاد بستر مناسب برای درختکاری و حفظ محیط زیست برداشته است.

سپس آقای افتخاری رییس اداره منابع طبیعی شهرستان سقز ضمن قدردانی از زحمات مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در راستای نهادینه سازی فرهنگ حفظ محیط زیست و درختکاری ابراز داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز  به عنوان یک نهاد علمی در تمام عرصه های فرهنگی و اجتماعی هم سو با دیگر ادارات شهرستان سقز توانسته است گام های مفیدی را  برای ترویج  و توسعه فرهنگ عمومی بردارد.

در پایان مراسم اعضای کانون فرهنگی دانشجویی رازیانه و کازیوه به پاکسازی محوطه دانشگاه پرداختند.