دیدار حجت الاسلام والمسلمین کرمی مدیر کل محترم سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان با دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1396/12/05

حجت الاسلام والمسلمین کرمی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان به همراه رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان سقز و معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان با آقای دکتر کیوان شافعی ریاست دانشگاه آراداسلامی واحد سقز دیدار داشتند.
 دراین دیدار دوطرف برمسایل روز وآسیبهای اجتماعی به بحث وگفتگو پرداخته و حجت الاسلام والمسلمین کرمی در این خصوص ابراز داشت: نهادهای فرهنگی و علمی آموزشی باید با همدیگر بیشتر در تعامل بوده و با همکاری وهمدلی نزدیکتر در شناسایی معضلات جامعه و رفع این مشکلات تلاش نمایند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی تاکید کردند؛ سازمان تبلیغات اسلامی حاضر به تعامل و همکاری در زمینه نشست های دینی،  برگزاری کارگاههای آموزشی نظیرازدواج وطلاق، اعتیاد، فضای مجازی و... می باشد و از ظرفیت دانشگاه در موارد قید شده استفاده خواهد نمود.
سپس آقای دکتر کیوان شافعی ضمن اشاره به توتنایی ها و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در حوزه فرهنگی، بر لزوم ایجاد تعامل بیشتر با مجموعه تبلیغات اسلامی شهرستان و استان، تاکید نمود و افزود: در راستای گسترش و پویایی فرهنگ ایرانی_ اسلامی، این دانشگاه همواره امور فرهنگی را در اولویت کاری خود قرار داده و با فعال نمودن کانون قرآن و عترت و کانون ها و تشکل های اسلامی بر فعالیت های مکمل و همسو با سازمان تبلیغات اسلامی اهتمام ورزیده است.