همایش منطقه ای دستاوردهای نوین وافق های روشن شبکه های هوشمند الکتریکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید. 1396/12/04

آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن خیر مقدم به پژوهشگران، اندیشمندان و حاضران در همایش بیان داشت:  دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز اهمیت و جایگاه ویژه ای برای پژوهش و تحقیق قائل است و همواره سعی نموده در راستای سیاست های ابلاغی نظام و منویات مقام معظم رهبری در عرصه علم و فناوری و همچنین استراتژی های تدوین شده توسط ریاست هیات موسس و هیات امنای دانشگاه جناب آقای دکتر ولایتی و ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر فرهاد رهبر در زمینه تحقیق و پژوهش، در راستای تحقق عینی و عملی فرآیند آموزش برای پژوهش و پژوهش برای حل مسئله قدم بر دارد.
ایشان با اشاره به تاثیر پیشرفت علم و تکنولوژی بر زندگی انسان ها، گفت: یکی از عرصه هایی که زندگی انسان ها را به شدت مورد تاثیر قرار داده، شبکه های هوشمند است که دارای تبعات مثبت و منفی متعددی می باشد واین شبکه ها در زمینه های اقتصادی، محیط زیست و مصرف انرژی سودمند می باشد.
 دکتر شافعی با اشاره به تکنولوژی اینترنت اشیاء در عصر حاضر، ابراز داشت امروزه  شهرهای هوشمند موجب افزایش کیفیت زندگی گردیده و هدف نهایی آن اتصال تمامی ابزار و اشیاء محیط به همدیگر از طریق اینترنت می باشد تا بتوان با کمترین اتلاف انرژی، وقت و هزینه ها، بهترین مدیریت و بهره وری را داشت.
ایشان افزود: یکی دیگر از عرصه هایی که شبکه های هوشمند کاربرد فراوانی دارد، صنعت برق است. افزایش مصرف انرژی برق و بالا رفتن هزینه تولید آن باعث شده، شبکه های سنتی تولیدف انتقال و توزیع، دیگر پاسخگوی نیازها نباشد و تنها راه حل این مشکل هوشمند سازی شبکه الکتریکی است.
دکتر شافعی در پایان گفت: یکی از اقداماتی که این واحد دانشگاهی همواره اهتمام به انجام و برگزاری آن داشته؛ برگزاری همایش و نشست های علمی در جهت شناسایی و حل مشکلات موجود در جامعه و شهرستان بوده است و این دانشگاه در راستای رسالت علمی و پژوهشی خود درصدد برآمده تا زمینه ای را برای تبادل نظر اندیشمندان عرصه تخصصی شبکه های هوشمند فراهم نماید و در این راستا توسط گروه های تخصصی آموزشی، این همایش را در 11 محور تخصصی برگزار می نماید.

در ادامه همایش آقای مهندس کریمیان معاونت سیاسی، اجتماعی  فرمانداری شهرستان سقز اذعان داشت : شهر هوشمند نیازمند استفاده درست از منابع و بهینه سازی مصرف انرژی برای بالابردن راندمان است و  در تمامی مسایل اجتماعی از جمله ترافیک و...هوشمند سازی بایستی صورت پذیرد تا بتوان آسایش مردم را فراهم نمود. دراین همایش آقایان دکتر محمد ناصح حسن زاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر و دکتر دارا رحمتی محقق پژوهشگاه دانش های بنیادی به عنوان سخنرانان ویژه همایش به ایراد سخنرانی پرداختند. این همایش با ارائه مقالات علمی ، تخصصی ادامه و در پایان از ارائه دهندگان مقالات تقدیر به عمل آمد.
پژوهشی